Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-03@17:28:39 GMT

با مهم‌ترين فيلم‌هاي علمي-تخيلي سال 96 آشنا شويد

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۲۳۴۹۰

خبرگزاري آريا - مجله دانستنيها - بهزاد يوسفي: سال 96 را مي شود سال تکرار مکررات دانست. تقريبا به غير از چند عنوان جديد- که موفقيت شان هم حتمي نيست- بقيه يا ادامه اي هستند براي فيلم هاي قبلي يا دوباره سازي يا بازسازي يک عنوان. با اين حال در ميان اين هياهو چند فيلمي هستند که مي شود به آن ها اميدوارتر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اين مطلب سعي مي کنيم آن ها را با شما مرور کنيم.

War for the Planet of the Apes؛ جنگ براي فرمانروايي روي زمين

کارگردان: مت ريوز
بازيگران: اندي سرکيس، وودي هارلسون، استيو زان و جودي گرير
تاريخ اکران: 23 تير



ميموني که بعدها «سزار» نام مي گيرد، به خاطر تزريق دارويي به نام «ALZ- 112» هوشمندتر از هم قطارانش مي شود تا جايي که حتي مي تواند به صورت دست و پا شکسته با انسان ها صحبت کند. از آن طرف ويروس قوي تر به نام ALZ-113 که جايگزين نسخه قبلي مي شود، نوع بشر را تهديد و زمين را به نوعي با دوران آخرالزمان آشنا مي کند.

اين دو اتفاق به شورش سزار و هم رديفانش عليه انسان ها کمک مي کند، انسان هايي که حالا مي بينند بايد بخشي از کره زمين را با اين جانداران تقسيم کنند. در دو قسمت قبلي سري جديد «سياره ميمون ها» شاهد شکل گيري جامعه کوچکي از نخستي ها به رهبري سزار و بعد درگيري آن ها با انسان ها بوديم، اما طبق گفته «مت ريوز» (Mat Reeves) در قسمت سوم- که جنگ براي سياره ميمون ها» نام دارد- قرار است با يک جنگ حسابي رو به روي باشيم، جنگي که سرنوشت زمين و ساکنين آن را رقم خواهدزد.

البته در کنار حماسي بودن فيلم و جنگ بزرگي که با آن رو به رو مي شويم، قرار است مبارزه اي را که درون سزار هم جريان خواهدداشت، شاهد باشيم. سزاري که مخالف خشونت است و فرمان «هيچ ميموني، ميمون ديگر را نمي کشد» را صادر کرده است و البته در انتهاي فيلم دوم، آن را با کشتن «کوبا» (Koba) مي شکند، حالا در موقعيتي قرار مي گيرد که باز ممکن است عقايدش را زير پا بگذارد. همين طور هم که از عکس ها مي بينيد بخشي از فيلم قرار است زير برف و بوران باشد که به گفته گروه فني فيلم، پيشرفت اين چند ساله جلوه هاي ويژه را مي توانيد در اين فيلم و مخصوصا در موهاي ميمون ها ببينيد.

درباره خط اصلي داستان: بعد از اتفاقات قسمت دوم، سزار دست زن و بچه و افراد قبيله را مي گيرد و دوباره به دل جنگل بر مي گردد، اما اين بار سر و کله «سرهنگ» با بازي «وودي هارلسون» پيدا مي شود تا رودرروي آن ها بايستد، سرهنگي که خيلي اعصاب درست و حسابي ندارد و جنگ لازمه کارش است.

فيلم هايي که ممکن است امسال شگفتي ساز شوند

Valerian and the City of a Thousand Planets؛ کارآگاهان کهکشاني

کارگردان: لوک بسون
بازيگران: کلايو اوون، جان گودمن
تاريخ اکران: 30 تير



«لوک بسون» در کارنامه اش چند فيلم علمي- تخيلي با کيفيت هاي مختلف دارد که اگر بخواهيم بهترين را انتخاب کنيم، احتمالا بايد از «عنصر پنجم» (The Fifth Element) نام ببريم. اين کارگردان فرانسوي، اين بار سراغ يکي از کتاب هاي مصور علمي- تخيلي سرزمينش رفته که از سال 1967 (1346) تا سال 2010 (1389) به صورت مداوم منتشر مي شده است.«والرين و شهر هزار سياره» درباره دو مامور کهکشاني است 9ه با قدرت سفر در زمان مي خواهند مشکلات پيش روي شان را حل کنند.



King Arthur: Legend of the Swowrd؛ شاه آرتور با طعم ارباب حلقه ها

کارگردان: گاي ريچي
بازيگران: چارلي هونام، جود لا، اريک بانا
تاريخ اکران: 22 ارديبهشت



«اين فيلم ماحصل درآميزي فيلم هاي ارباب حلقه ها و Lock, Stock and Two Smoking Barrels»*؛ اين جمله را «چارلي هانم» (Charlie Hinnam) بازيگر نقش اصلي فيلم «شاه آرتور: افسانه شمشير» مي گويد. براساس اطلاعات به دست آمده با يک فيلم حماسي رو به رو هستيم که در آن هر لحظه ممکن است هيولايي، فيل زره پوشي، مارهاي جهنده اي، چيزي داخل صحنه شود و آرتور را به چالش بکشاند. برگ برنده فيلم تا اين جا، کارگردان طنازش است و الّا حاصل اين پيوند عجيب مي تواند هيولاي فرانکشتاين باشد.

* يکي از بهترين فيلم هايي که «گاي ريچي» کارگرداني کرده است.



Mute؛ بر فراز برلين

کارگردان: دانکن جونز
بازيگران: الکساندر اسکارشگرد، پاول راد
تاريخ اکران: 22 ارديبهشت



کارگردان موفق فيلم علمي- تخيلي «ماه» به اصل خويش برگشته است تا شايد دوباره شاهد فيلم خوب ديگري در ژانر علمي- تخيلي باشيم. «لال» (Mute) جديدترين ساخته «دانکن جونز» است که از تصاوير منتشر شده مي توان فهميد فضايي ماليخوليايي شبيه «بليد رانر» ريدلي اسکات دارد. هرچند خود کارگردان اين نظريه را رد کرده و گفته فيلمش بيشتر وامدار «M*A*S*H» ساخته «رابرت آلتمن» است. داستان فيلم درباره مرد لالي است که دنبال عشق خود مي گردد، در برلين، 40 سال بعد.



The Dark Tower؛ آن سوي آخر دنيا

کارگردان: نيکولاي آرسل
بازيگران: ادريس البا، متيو مک کاناهي
تاريخ اکران: 6 مرداد



فيلم ها و سريال هايي که از روي آثار «استيون کينگ» ساخته مي شوند يا تبديل به شاهکار مي شوند يا راهي زباله دان تاريخ. تقريبا حد وسطي در اين ميان وجود ندارد. اميدواريم «برج تاريک» دچار سرنوشت اقتباس هايي مانند «درخشش» و «رستگاري در شاوشنگ» شود.

فيلم قرار است ادامه اي باشد براي سري کتاب هاي هشت تايي برج تاريک که کنيگ آن ها را يکي از برترين نوشته هاي خود مي داند. داستان فيلم درباره رسيدن به برج تاريکي است که آن را آخر دنيا مي دانند، جايي که مي تواند سرنوشت آدم ها و سرزمين ها را تغيير دهد.



Star Wars: The Last Jedi؛ نيرو، تاريکي و ديگر هيچ

کارگردان: ريان جانسون
بازيگران: مارک هميل، کري فيشر، آدام درايور، ديزي ريدلي، اسکار آيزاک، اندي سرکيس و بني سيو دل تورو
تاريخ اکران: 24 آذر



در اين دو سال که بين اکران فيلم اول (نيرو بر مي خيزد) و فيلم دوم (آخرين جداي) سه گانه سوم جنگ ستارگان فاصله بوده، اتفاقات بزرگي براي اين مجموعه رخ داده است. اول از همه، مرگ «کري فيشر» (Carrie Fisher) خيلي بيش ماري از طرفداران اين اپراي فضايي را داغدار کرد تا بعد از اين، اگر فيلمي با عنوان جنگ ستارگان اکران شد ديگر منتظر «پرنسس ليا» (Princess Leia) نباشيم، دست کم نه به صورت فيزيکي (براي ساخت قسمت سوم بحث هايي درباره بازسازي شخصيت پرنسس ليا به صورت کامپيوتري پيش آمده که هنوز تاييد نشده است).

در همان محدوده زماني که فيشر از دنيا رفت، اولين فيلم سينمايي مستقل جنگ ستارگان هم اکران شد که «روگ وان» (Rogue One) نام داشت. روگ وان و بقيه هم قطارانش قرار است به گوشه و کنار دنياي جنگ ستارگان سرک بکشند و دور از هياهوي جنگ هاي بزرگ دو نيروي خير و شر، داستان هاي نگفته شخصيت ها و اتفاقات کوچک تر را روايت کنند؛ فيلم هايي که آن ها را «Anthology films» مي خوانند.

اما برسيم به «آخرين جداي» که در سه گانه سوم، دومين فيلم و در کل هشتمين فيلم سري جنگ ستارگان است. هر چند تا اکران فيلم راه درازي در پيش داريم، اما تا اين جا دست کم پنج نکته از اين فيلم را مي دانيم.

1- لوک باز مي گردد

براساس فيلم هايي که کارگردان و نويسنده فيلم، «ريان جانسون» (Rian Johnson) به عنوان منابع الهام خود معرفي کرده- فيلم هايي مانند «دوازده ساعت پرواز» ساخته «هنري کينگ» و «پل رودخانه اي کواي» ساخته «ديويد لين»- بايد منتظر فيلمي جنگي/ آموزشي باشيم (البته از اين مدل فيلم در سه گانه اصلي هم داشتيم که «يودا»، «لوک» را آموزش مي داد تا به يک جداي واقعي تبديل شود).
بر همين اساس احتمالا «ري» (Rey) با بازي «ديزي ريدلي» (Daisy Ridley) سر وقت لوک اسکاي واکر مي رود تا به عزلت نشيني آخرين جداي پايان دهد و با تمرينات او، خود به جداي جديدي تبديل شود.

2- روشن و تاريک

درست است که نيرو بر مي خيزد بازتابي بود از «اميدي تازه»، اما قسمت هشتم قرار نيست به تيرگي «امپراتور ضربه مي زند» باشد. اين را کارگردان فيلم مي گويد که قرار است به آن اندازه که فيلم گنجايش دارد، درجه تيرگي فيلم را بالا ببرد.

3- گردهمايي سمت تاريک

رهبر سمت تاريک نيرو، «اسنوک» (Snoke) با نقش آفريني «اندي سرکيس» (Andy Serkis) بر خواهدگشت و مسلما نقشه هاي شومي براي «کيلورن» (Kylo ren) خواهدکشيد. همچنين او نيم نگاهي به ديگر شخصيت منفي فيلم که دل تورو آن را بازي خواهدکرد، دارد تا بتواند نقشه هايش را از چند جهت پيش ببرد.

4- نقش هايي که دوباره فراخوانده مي شوند

بسياري از شخصيت هاي قسمت قبل در اين قسمت هم بازي خواهندکرد: در حالي که «کاپيتان فاسما» (Captain Phasma) با بازي «گوئند لاين کريسيت» (Gwendoline Christie) از زندان زباله هاي فشرده فرار خواهدکرد، «فين» (Finn) و «پو» (Poe) با بازي هاي «جان بويگا» و «اسکار آيزاک» به همراه «مز» و «ژنرال هاکس» و «C-3 PO» همگي برخواهندگشت. «جان ويليامز» افسانه اي هم بار ديگر کار آهنگسازي فيلم را انجام خواهدداد.

5- جواب دادن به سوال هاي بي جواب

هر چند «جي.جي. آبرامز» کارگردان قسمت قبل، به عنوان تهيه کننده، حي و حاضر است، اما يک دو جين سوال را با فيلمش در ذهن طرفداران جنگ ستارگان باقي گذاشته؛ آيا ري دختر لوک است؟ اسنوک دقيقا چه چيزي مي خواهد؟ چرا لوک عزلت نشين شده است؟ به غير از اين که ريان (کارگردان قسمت هشت) به برخي از اين سوالات جواب خواهدداد، «مارک هميل»، بازيگر نقش لوک گفته بي خيال جمله «نيرو با تو باد» شويد، چرا که ريان با چند جمله جديد سراغ تان خواهدآمد.


فيلم هايي که ادامه دارند

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales؛ سالزار عليه جک اسپارو

کارگردان: يواکيم رونينگ، اسپن سندبرگ
بازيگران: جاني دپ، خاوير باردم و جفري راش
تاريخ اکران: 5 خرداد



«مرده ها قصه نمي گويند» پنجمين فيلم از سري ماجراجويي هاي دريايي «ديزني» است. نکته جالب اين قسمت، اين است که عوامل جديدي به فيلم اضافه شده اند: دو کارگردان تازه کار از کشور نروژ و «خاوير باردم» که قرار است نقش بدمن ماجرا را بازي کند. در اين قسمت «کاپيتان سالزار» (باردم) به دنبال شکار «کاپيتان جک اسپارو» (دپ) است تا بعد از آن بتواند به درياها حکمراني کند. جک هم به دنبال «نيزه سه شاخه پوزيدون» است تا از اين اتفاق جلوگيري کند.



Thor: Ragnarok؛ قهرماني بدون پتک جادويي

کارگردان: تايکا وايتيتي
بازيگران: کريس همسورث، تام هيدلستون، کيت بلانشت
تاريخ اکران: 12 آبان



سومين فيلم از دنياي «ثور» و هفدمين فيلم از دنياي سينماي مارول، داستانش درست بعد از اتفاقات «انتقام جويان: عصر اولتران» رخ مي دهد. ثور بدون چکشش به دنياي ديگر تبعيد مي شود و براي اين که به «آزگارد» (Asgard)برگردد و دنيايش را از دست رب النوع مرگ، «هلا» (Hela)، نجات دهد، مجبور مي شود با «هالک» بجنگد. با اين تفاسير و با اکران سال گذشته «کاپيتان آمريکا: جنگ داخلي» شاهد زد و خوردهاي بيشتري بين ابرقهرمان هاي اصلي گروه انتقام جويان با يکديگر خواهيم بود؛ در آن فيلم، «مرد آهني» و «کاپيتان آمريکا» رو در روي يکديگر مي ايستادند و اين جا هالک و ثور.



Blade Runner 2049؛ بر لبه تيغ

کارگردان: دني ويلنو
بازيگران: رايان گازلينگ، هريسون فورد، جردلتو
تاريخ اکران: 14 مهر



«بليد رانر» را مي شود در هر فهرستي که معرف برترين فيلم هاي علمي- تخيلي است، پيدا کرد. براي همين، شنيدن خبر ساخت ادامه اي براي آن مي تواند همان قدر که شيرين باشد، همان قدر هم دلخراش به نظر برسد، از بس که در اين چندوقت بازسازي يا ادامه فيلم هاي کلاسيک بد از آب در آمده اند. در فيلم جديد با بليد رانر جديدي رو به رو هستيم به نام «کي» (K) که «رايان گازلينگ» (Ryan Gosling) اين نقش را ايفا مي کند. او با پيدا کردن رازي مدفون به دنبال «ريک دکارد» (قهرمان فيلم قبلي) مي گردد که 30 سال از نظرها پنهان شده است.



Spider- Man: Homecoming؛ باز هم مرد عنکبوتي

کارگردان: جان واتز
بازيگران: تام هالند، مايکل کيتون، رابرت داني جونيور
تاريخ اکران: 16 تير



تا اين جا از شروع قرن جديد، دو سري فيلم «مرد عنکبوتي» ساخته شده که اولي با سه فيلم و دومي با دو فيلم بنا بر دلايل مختلف سرانجام خوب و خوشي نداشتند و ادامه آن ها کنسل شده است. امسال اکران سري سوم با قسمت «بازگشت به خانه» کليد مي خورد؛ يک سري جديد، با «پيتر پارکر» جديد، کارگردان جديد و خيلي چيزهاي جديد ديگر مانند توافق سوني و مارول بر سر حضور مرد عنکبوتي در فيلم هاي ديگر مارول و حضور شخصيت هاي ديگر مارول در فيلم هاي مرد عنکبوتي. در اصل اين سري دومين «دوباره سازي» (Reboot) مرد عنکبوتي است که چالش هاي ابر قهرمانش را وقتي زندگي عادي جاري است، به نمايش مي گذارد.



Alien: Covenant؛ در جست و جوي بهشت گمشده

کارگردان: ريدلي اسکات
بازيگران: مايکل فسبندر، کاترين واتراستون و بيلي کراداپ
تاريخ اکران: 29 ارديبهشت



بزرگ ترين ايرادي که به يک فيلم ترسناک مي شود گرفت، اين است که بگوييم «خيلي ترسناک» نبود. درست مانند قوتي که کمپاني «خيلي ترسناک» نبود. درست مانند وقتي که کمپاني «فِراري» خودرويي بسازد که سريع نباشد. «پرومتئوس» (Prometheus)، فيلم قبلي «ريدلي اسکات» از دنياي «بيگانه» (Alien) هم با چنين مشکلي دست به گريبان بود. هر چند هيچ کدام از عوامل فيلم، حتي خود کارگردان قول فيلمي ترسناک را به کسي نداده بودند و حتي بقيه فيلم هاي اين سري هم که کارگرداني غير از اسکات داشتند، با پيازداغ هايي مانند تئوري توطئه و اکشن، از ترسناک بودن فيلم ها کم کرده بودند، اما وقتي پاي دنياي بيگانه وسط باشد همه- دست کم طرفداران اين سري- دوست دارند تا مغز استخوان بترسند.

هنگام تماشاي «بيگانه: کاوننت» (Convenant: Alien- کاوننت به معناي پيمان است) شما به يک لباس ذخيره نياز داريد. دست کم از لا به لاي حرف هاي کارگردان و بازيگران فيلم مي شود چنين برداشتي کرد که بيگانه جديد بازگشتي شکوهمند است به همان دنياي وهم انگيز و خوفناکي که اسکات در فيلم اول خلق کرده بود: يک خانه جن زده در فضايي بيکران. با اين همه قرار نيست کاوننت، تنها اثري ترسناک باشد. خط داستاني اي که اسکات در فيلم قبلي (پرومتئوس) سنگ بناي آن را گذاشت، ادامه خواهدداشت و بار فلسفي آن به اين قسمت هم خواهدکشيد.

«مايکل فسبندر» (Michael Fassbender) دوباره در نقش رباتي انسان نما به نام «والتر» به فيلم باز خواهد گشت که نسخه آپديت شده ربات فيلم قبلي با نام «ديويد» است. نقش اصلي فيلم را هم «کاترين واتراستون» (Katherine Waterston) ايفا خواهدکرد که «دنيلز» (Daniels) نام دارد و يک جورهايي ما را ياد شخصيت «ريپلي» فيلم اصلي بيگانه مي اندازد.

درباره خط اصلي داستان: بعد از اتفاقات فيلم پرومتئوس، والتر با استفاده از داده هايي که به دست آورده است، اعضاي سفينه «کاوننت» را به سمت دنيا مي برد که به زعم او، بهشت گمشده اي است که به دنبالش بوده اند. هر چند در پس اين بهشت خيالي، رازي مهيب و هيولاي ترسناک خوابيده اند.



Ghost in the Shell؛ سايبورگ بازي در شرق دور

کارگردان: روپرت سندرز
بازيگران: اسکارلت يوهانسون، مايکل پيت، ژوليت بينوش
تاريخ اکران: 11 فروردين



براي هاليوود هر چيز پرطرفداري که بشود از دل آن فيلمي ساخت و پولي درآورد به نوعي حکم معدن طلايي را دارد. حالا اين که چه بلايي سر آن معدن مي آيد، انگار زياد مهم نيست؛ اين چيز مي تواند يک بازي ويديويي باشد يا يک رمان. در مورد «شبح درون پوسته» (Ghost in the Shell) ما با يکي از بهترين مانگاهايي (کتاب هاي مصور ژاپني) طرف هستيم که نه تنها در کشور زادگاهش، ژاپن، پرطرفدار است بلکه در سراسر جهان آن را دوست دارند تا جايي که اکيپ هاي طرفدارانش در فضاي مجازي و غيرمجازي مي توانند به خاطر انتخاب «اسکارلت يوهانسون» در نقش اصلي فيلم دست به اعتراض بزنند. فيلمي که «روپرت سندرز» (Rupert Sanders) و در اندازه بزرگ تر استوديو «پارامونت و شرکا» مي خواهند بسازند، نمي تواند خيلي ژاپني و خيلي پايبند به اصل و ريشه اش باشد. براي همين، سندرز که خود يکي از طرفداران پر و پاقرص اين مانگاست مي گويد دنياي شبح درون پوسته را زير و رو کرده تا بتواند فيلمنامه اي قرص و محکم از دل آن بيرون بکشد.

از طرف ديگر، گروه سازنده، شخصيت اصلي فيلم را که «ميجر» (Major) نام دارد، به اسکارلت يوهانسون سپرده است که به عقيده آن ها «بهترين بازيگر دوران خود است و براي اين نقش به دنيا آمده.» اين انتخاب جنجال هاي زيادي را آفريد و طرفداران اين مانگا را هم کم و بيش نااميد کرد. در حالي که قرار است چهره يوهانسون در اين فيلم به کمک جلوه هاي ويژه شبيه چهره هاي آسياي شرقي شود، آن ها مي گويند حرف اصلي شبح درون پوسته درباره خودشناسي است و حضور فيزيکي شخصيت اصلي چندان اهميتي ندارد.

درباره خط اصلي داستان: ميجر، سايبورگي (موجودي با هر دو اجزاي ارگانيک و مکانيکي است) است که فرمانده گروه ضدسايبر تروريستي «بخش 9» (Section 9) را بر عهده دارد؛ گروهي که از خرابکاري هاي هکرها و تروريست هاي خطرناک جلوگيري مي کند. سندرز گفته شما با يک فيلم ابرقهرماني رايج تعريف نيستيد، شبح درون پوسته، فلسفي و پيچيده خواهدبود. بايد ببينيم و تعريف کنيم.



Guardians of the Galaxy Vol. 2؛ نگهبانان عجيب کهکشان

کارگردان: جيمز گان
بازيگران: کريس پرت، وين ديزل، بردلي کوپر، سيلوستر استالون و کرت راسل
تاريخ اکران: 15 ارديبهشت



قسمت اول «نگهبانان کهکشان» (Guardians Of The Galaxy) را يکي از پرمخاطره ترين ساخته هاي استوديو «مارول» مي دانند. گروهي از شخصيت هايي که کمتر کسي با آن ها آشنا بود- با آن ظاهر عجيب و غريب شان- در دل داستاني جاي مي گرفتند که برخلاف بيشتر کتاب هاي مارول در فضا مي گذشت، اما مخاطره آن ها جواب مي دهد و فيلم به يکي از پرفروش ترين فيلم هاي مارول و جهان (پرفروش ترين فيلم ابرقهرماني سال 2014 (1393) و سومين فيلم پرفروش آمريکاي شمالي در همان سال) تبديل مي شود. منتقدان هم به خاطر حس و حال فيلم، اکشنش، موسيقي و جلوه هاي ويژه، آن را ستودند تا همه چيز براي ساخت قسمت دوم مهيا باشد.

کارگردان قسمت دوم هم همان کارگردان قسمت قبل است که «جيمز گان» (James Gunn) نام دارد و گروه بازيگري همان گروه قبلي است که البته دو ستاره قديمي سينماي جهان هم به آن ها اضافه شده اند: «سيلوستر استالون» (Sylvester Stallone) و «کرت راسل» (Kurt Russell) که دومي قرار است نقش پدر شخصيت اصلي داستان يعني «پيتر کوييل» (Peter Quill) يا همان «استار- لرد» (Star- Lord) را ايفا کند.

قسمت دوم نگهبانان کهکشان، پانزدهمين فيلم از دنياي سينماي مارول است که البته هنوز مشخص نيست که در کدامين قسمت قرار است ابرقهرمان هاي اين فيلم با ديگر ابرقهرمان هاي دنياي مارول- که فعلا روي زمين مستقره هستند- ديدار کنند.

درباره خط اصلي داستان: دو سه ماه بعد از اتفاقات قسمت اول، گروه عجيب و ناهنجار «نگهبانان کهکشان»، متشکل از يک راکون سخنگو، درختي به نام «گروت» که تنها مي تواند بگويد «گروت»، يک کشي گير و دو جايزه بگيرد مي خواهند با سفر در بين کهکشان ها از گذشته رهبر گروه يعني پيتر کوييل سر در بياورند. گان ادعا کرده است مي خواهد در قسمت جديد دست از مخاطره بازي برندارد و باز تماشاگران را سر ذوق بياورد.


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۲۳۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسل جوان با رشادت های دفاع مقدس آشنا شوند

منتخب مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی بر شناساندن رشادت های دفاع مقدس به نسل جوان تأکید کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، سالار ولایتمدار امشب در نشست هم اندیشی اساتید درس علوم و معارف دفاع مقدس که در دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) برگزار شد با بیان رشادت های رزمندگان دفاع مقدس و خاطراتی از غرورآفرینی های نیروهای مسلح و مردمی در هشت سال دفاع مقدس اظهار کرد: ظرافت بیان هنرمندانه این رشادت ها به نسل جدید مورد نیاز است تا بتوانیم در تبیین ارزش های دفاع مقدس موفق عمل کنیم.

وی ادامه داد: بسیاری از افسران و ژنرال های کشورهای مطرح در امر نظامی دنیا در همان دوران از عملیات ها و طرح های عمرانی صورت گرفته در دفاع مقدس مانند طرح عبور از اروند با وجود فرماندهان جوان جنگ، شگفت زده شده بودند ولی آنچه آن دوران آنها دریافتند را به خوبی به نسل جدید معرفی نکرده ایم.

منتخب مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی لازمه تحقق این مهم را بهره گیری از ظرفیت های تدریس دانست تا اهمیت وقایع دفاع مقدس به خوبی به نسل جدید منتقل شود.

آبنوش بیان حقیقت های دفاع مقدس را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: البته در همه جای دنیا اطلاعات نظامی با زمان بندی منتشر می شود که ممکن است محدودیت هایی ایجاد کند.

منتخب مجلس دوازدهم بیان کرد: در دفاع مقدس تمام غرب و شرق و مدعیان حقوق بشر علیه جمهوری اسلامی ایران به صف شدند که یکی از نمونه های آن حمایت های هوایی فرانسوی ها از صدام بود.

یادگار دفاع مقدس در ادامه با بیان خاطراتی از دوران دفاع مقدس و عملیات های آن دوران، اراده الهی را به عنوان امداد غیبی برای رزمندگان اسلام یادآور شد و گفت: امروز هم اگر ایمان داشته باشیم که در جبهه رزم اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و دشمنی همه جانبه استکبار هستیم، مانند همان دوران اراده الهی یاری رسان ما خواهد بود.

آبنوش به بیان خاطره ای از آن دوران و تبعیت و فرمان پذیری از فرماندهان عملیات پرداخت و ادامه داد: اعتماد به اراده الهی و فرمان پذیری حتی در زمانی که می دانستیم استشهادی به سمت شهادت می رویم رمز موفقیت بود چراکه فرماندهان را فرماندهان امام می دانستیم؛ امروز هم هر مسئول و فرماندهی، سرباز امام خامنه ای باشد، در این جبهه اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی، قلبا و با تمام ظرفیت فرمانش را خواهیم پذیرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چگونه مصرف برق یخچال فریزر را کاهش دهیم؟
  • نسل جوان با رشادت های دفاع مقدس آشنا شوند
  • حاکمیت باید کارگران را با حقوق خود آشنا کند
  • سردار آزمون رخ به رخ غول آشنا
  • با سریع ترین روش های کاهش وزن آشنا شوید
  • جزیره ایرانی شیخ اندرآبی
  • با ارزانترین لیبل ایران آشنا شوید
  • با کاندیداهای راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس دو حوزه انتخابیه فارس آشنا شوید
  • مردم ایران با شهید و شهادت آشنا هستند
  • اتفاقی که «تانیا» از پشت صحنه «نون خ» فاش کرد