Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - استارتاپ Joby Aviation يک گام ديگر به توليد يک تاکسي پرنده تمام برقي نزديک تر شده است. اين شرکت کاليفرنيايي اخيرا توانسته براي عملي کردن ايده تاکسي عمود پرواز، 100 ميليون دلار از گروهي از سرمايه گذاران که توسط تويوتا و اينتل رهبري مي شوند، جذب کند.
تاکسي پرنده اين استارتاپ S2 نام داشته و مي تواند به نهايت سرعت 200 مايل (معادل 321 کيلومتر) در ساعت دست پيدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انرژي لازم براي 16 پيشران برقي S2 از طريق باتري هاي ليتيوم نيکل کبالت منگنز اکسيد تامين مي شود، وظيفه بلند کردن آن در حالت عمودي نيز بر عهده 12 موتور برقي گذاشته شده است.

به دليل امکان تغيير زاويه موتورهاي پيشران، Joby S2 در واقع مي تواند بين يک هلي کوپتر و پهپاد تغيير شکل دهد. همچنين به دليل کنترل کننده هاي نرم افزاري پيشرفته، عملکرد اين تاکسي پرنده عجيب بين پهپاد و يک هواپيماي کوچک با صداي بسيار کم، متغير است.
آقاي جوبن بويرت (JoeBen Bevirt) موسس و مدير عامل استارتاپ Joby Aviation سه سال قبل در مصاحبه اي که با يکي از نشريات آنلاين داشت، گفته بود:
اگر بتوانيم يک وسيله نقليه پرنده توليد کنيم که ساکت، امن و کارا باشد و شما بتوانيد از طريق آن 5 برابر سريع تر از روي زمين حرکت کنيد، در آن صورت ما خواهيم توانست تغييرات بنياديني در شيوه زندگي ايجاد نماييم.

به اعتقاد آقاي بويرت روزي فرا خواهد رسيد که در آن هزاران تاکسي هوايي مثل S2 در مسيرهاي هوايي تردد کرده و به جابجايي شهروندان و مسافرين مي پردازند. همچنين مردم خواهند توانست همانند اوبر و ليفت، با استفاده از تلفن هاي همراه هوشمند نزديک ترين تاکسي هوايي را فرا بخوانند. آقاي بويرت معتقد است که تمامي ادارات و محله ها بايد از هم اکنون داراي يک مکان مخصوص براي نشست و برخاست چنين وسايل نقليه اي باشند.

آنطور که اعلام شده، S2 توسط تيمي 120 نفره در فرودگاه سانتاکروز توسعه يافته است. جالب اينکه هنگام توقف بر روي زمين، امکان شارژ باتري از طريق بهره برداري از نيروي باد براي اين تاکسي پرنده مدرن وجود دارد.
طبق پيش بيني مقامات Joby Aviation، هر دستگاه از S2 را مي توان با صرف هزينه اي در حدود 200 هزار دلار توليد کرد. آنها همچنين عقيده دارند به دليل بهره گيري از موتورهاي برقي، S2 در مقايسه با يک هلي کوپتر، هزينه نگهداري به مراتب کمتر خواهد داشت.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۱۵۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، شرکت ماهواره‌ای «اس‌ای‌اس» (SES) برای رقابت بهتر با ماهواره‌های استارلینک شرکت فضایی اسپیس‌ایکس، شرکت ماهواره‌ای اینتل‌ست را سال آینده به قیمت ۳.۱ میلیارد دلار خریداری می‌کند.

این دو شرکت به تازگی اعلام کردند که اس‌ای‌اس مستقر در لوکزامبورگ، شرکت چندملیتی اینتل‌ست مستقر در ویرجینیا را طبق قرارداد منعقده شده خریداری می‌کند و انتظار می‌رود این قرارداد نهایتا سال آینده اجرا شود.

شرکت اس‌ای‌اس خدمات ماهواره‌ای خود را به سازما‌‌‌ن‌های دولتی، کانال‌های تلویزیونی، ایستگاه‌های رادیویی و همچنین به مخاطبان خصوصی در سراسر جهان ارائه می‌دهد.

عادل الصالح، مدیر عامل این شرکت با ارائه توضیحاتی شرح داد: در صنعت ارتباطات ماهواره‌ای رو به توسعه و رقابتی، این معامله شبکه فضایی چند مداری، مجموعه طیف، زیرساخت‌های زمینی در سراسر جهان، قابلیت‌های عرضه به بازار و مشخصات مالی ما را گسترش می دهد.

هر دو شرکت، ماهواره‌های ارتباطی را در مدار زمین ایستا، که در ۲۲۲۳۶ مایل (۳۵۷۸۵ کیلومتر) بالای زمین قرار دارد، مستقر می‌کنند. اس‌ای‌اس یک صورت فلکی ماهواره‌ای را نیز در مدار متوسط زمین در ارتفاع حدود ۸ هزار کیلومتری مستقر کرده، با این حال رقابت شدیدتری برای خدمات ارائه شده توسط ماهواره‌های اینترنتی وجود دارد، به ویژه اینکه استارلینک در مدار پایینی زمین قرار گرفته است.

طبق این توافق، اس‌ای‌اس سهام شرکت اینتل‌ست را خریداری کرده و به این ترتیب به یکی از بزرگترین شرکت‌های ماهواره در جهان تبدیل می‌شود. این توافق نشان از اهمیت رقابت و رشد در صنعت ماهواره‌ای دارد و می‌تواند منجر به بهبود خدمات و پوشش ماهواره‌ای در سراسر دنیا شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دوشنبه در قائمشهر تاکسی نایاب می‌شود!
  • غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود
  • گلایه تاکسی داران از تاکسی های گرانقیمت برقی
  • تجاوز هوایی آمریکا و انگلیس به شمال غرب یمن
  • فیلم| شهردار اصفهان راننده تاکسی برقی شد!
  • تولید خودروهای برقی گامی برای کاهش آلودگی‌هوا است
  • حمایت‌های بانک رفاه کارگران از ساخت مسکن کارگری شتاب می‌گیرد
  • راه اندازی تاکسی هوایی بین گناباد-مشهد
  • جزئیات راه‌اندازی تاکسی هوایی بین گناباد-مشهد
  • توضیحات پلیس برای عدم شماره‌گذاری تاکسی‌های برقی و ون‌ها