Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-04@02:24:55 GMT

تیم سرخ؛ دعوت نويسنده‌ها به ارتش فرانسه (+فیلم)

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۰۸۴۲۹

تیم سرخ؛ دعوت نويسنده‌ها به ارتش فرانسه (+فیلم)

‍‍‍‍‍‍

ارتش فرانسه "تیم سرخ" متشکل از نویسندگان علمی - تخیلی تشکیل داده است تا بتوانند تهدیدات احتمالی آینده را تصور کنند.

به گزارش عصر ایران، بنابر آخرین گزارش آژانس نوآوری دفاع، نویسندگان داستان‌های علمی - تخیلی " سناریو‌هایی از تخریب و نابودی" به ذهن‌شان می‌رسد که هرگز به فکر برنامه‌ریزان استراتژیک ارتش نمی‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش آمده است که فعالیت این گروه فوق‌سری است و در جنگ بر ضد "عناصر مخرب" بسیار مهم است.

سلاح پیشرفتهٔ نرود اف ۵ برای هدف‌گیری پهباد‌ها

به گزارش بی بی سی، این اقدام فرانسه به منظور نوآوری‌هایی در عرصه‌ٔ دفاعی است.

یکی از این نوآوران اخیرا در پاریس، با فلای‌بورد مجهز به موتور جت خود در رژهٔ ارتش، در روز ملی فرانسه (روز باستیل) بر فراز جمعیت پرواز کرد.

امانوئل مکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه، پس از آنکه فرانکی زاپاتا جمعیت را شگفت‌زده کرد، در توئیتی همراه با ویدئویی از این نوآوری گفت :"به ارتش‌مان افتخار می‌کنم، مدرن و نوآورانه است".

اعضای "تیم سرخ" چه کسانی هستند؟
این گروه که متشکل از چهار یا پنج نویسندهٔ علمی - تخیلی است، قرار است به طور خلاقانه و نه چنان که مرسوم است به همه عناصر و تجهیزات ارتش فکر کند.

از طریق نقش‌آفرینی یا رل‌پلی یا روش‌های دیگر، این گروه تلاش می‌کند تا تصور کند چگونه سازمان‌های دهشت افکن یا کشور‌های خارجی می‌توانند از فناوری‌های پیشرفته استفاده کنند.

وزیر دفاع فرانسه گفته است کشورش در زمینهٔ نوآوری‌های نظامی "برگ برنده را در دست دارد".

در جشن‌های روز ملی فرانسه، سلاح پیشرفتهٔ نرود اف ۵ به نمایش درآمد. این سلاح مسدود‌کنندهٔ ریزموج، سلاحی تفنگ‌مانند است که برای هدف‌گیری پهباد‌ها از طریق مسدود کردن سیگنال‌های هدایت‌کنندهٔ آنها استفاده می‌شود.

همچنین طرح‌هایی برای به کار گرفتن روبات‌ها در مالی برای حمایت از نیرو‌‌های فرانسه در حال آماده‌سازی است.

وقتی داستان علمی ـ تخیلی‌ واقعیت پیدا می‌کند

فرود بر کرهٔ ماه: در داستان از زمین تا کرهٔ ماه ژول ورن که در سال ۱۸۶۵ منتشر شد، سه نفر در سفینه‌ای از فلوریدا به ماه فرستاده می‌شوند، که بسیار شبیه مأموریت واقعی سفر به ماه است که ۱۰۴ سال پس از آن اتفاق افتاد.

تماس‌های تصویری: اولین نمونه‌های تماس تصویری در فیلم متروپولیس در سال ۱۹۲۷، نشان داده شد، هرچند آن دستگاه‌های تصویری خیلی بزرگ‌تر از دستگاه‌هایی بودند که ما امروزه استفاده می‌کنیم.

بمب اتم: هربرت جورج ولز در سال ۱۹۱۴ در رمان رهایی جهان، بمب اتم را پیش‌بینی کرده بود؛ بمب‌هایی که اثر انفجار آنها "ابدی" بود و بر مبنای دانش اتمی که پس از آن دوران پدید آمد، توصیف شده بودند.

فلای‌بورد مجهز به موتور جت:سرباز پرنده کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: تیم سرخ ارتش فرانسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۰۸۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میراث «پل آستر» در سینما

«پل آستر» در کنار این که نویسندگی ماهر و سرشناس بود، در فیلمنامه‌نویسی و حتی کارگردانی در سینما نیز فعال بود.

به گزارش ایسنا، «پل آستر» رمان‌نویسنده معروف آثاری چون سه‌گانه «نیویورک» در حالی در سن ۷۷ سالگی به دلیل عوارض ناشی از بیماری سرطان درگذشت که نه تنها چهره‌ای شاخص در دنیای ادبیات بود، در عرصه سینمایی نیز تاثیرات زیادی داشت و ۱۸ رمان از آثار او از جمله «موسیقی شانس» به فیلم تبدیل شدند.

او خودش نیز وارد عرصه فیلمنامه‌نویسی شد و کار خود را با نگارش فیلمنامه «دود» (۱۹۹۵) با بازی «هاروی کایتل»، «ویلیام هرت» و «جیانکارلو اسپوزیتو» آغاز کرد و این اثر جایزه بهترین فیلمنامه اول را برای آستر از جوایز مستقل اسپریت به ارمغان آورد. همچنین فیلم «دود» که کارگردانی آن را «وین وانگ» بر عهده داشت، موفق به کسب خرس نقره‌ای جایزه هیات داوران از چهل و پنجمین جشنواره فیلم برلین هم شد.

«پل آستر» در دنباله فیلم «دود» با عنوان «صورت آبی» که در سال ۱۹۹۵ ساخته شد در کنار «وین وانگ» به صورت مشترک کارگردانی فیلم را نیز بر عهده داشت و این کمدی که بار دیگر با نقش‌آفرینی «هاروی کایتل» و «جیانکارلو اسپوزیتو» به همراه« لو رید»، «میرا سوروینو» و «مدونا»‌ بود با نقدهای متفاوتی رو به رو شد.

این نویسنده در فیلم «مرکز جهان» در ۲۰۰۱ با فیلمنامه‌ای مشترک با «وین وانگ» بار دیگر کارگردانی را تجربه کرد. این فیلم که نخستین نمایش جهانی خود را در پنجاه و چهارمین جشنواره فیلم کن تجربه کرد، نامزد دریافت جایزه مستقل اسپریت برای بهترین بازیگر زن (مولی پارکر) شد.

در سال ۱۹۹۸، آستر فیلم «لولو روی پل» را نویسندگی و کارگردانی کرد و در سال ۲۰۰۷ در فیلم «زندگی درونی مارتین فراست» با بازی «دیوید تیولیس»، «ایرنه جاکوب» و «مایکل ایمپریولی» بار دیگر نگارش فیلمنامه و کارگردانی را بر عهده داشت.

«آستر» در «دانشگاه کلمبیا»‌ تحصیل کرد و در اوایل دهه ۷۰ میلادی به پاریس مهاجرت کرد و به فعالیت‌های مختلفی از جمله ترجمه کردن پرداخت. او در سال ۱۹۷۴ میلادی به ایالات متحده آمریکا بازگشت و ازدواج کرد.

در ژانویه سال ۱۹۷۹ میلادی پدر «آستر» درگذشت و این اتفاق به دلایلی به نوشتن نخستین کتاب خاطرات این نویسنده منجر شد؛ «اختراع انزواء»  که در سال ۱۹۸۲ میلادی منتشر شد.

«آستر» با انتشار «شهر شیشه» در سال ۱۹۸۵ که نخستین جلد از سه‌گانه «نیویورک» بود به موفقیت چشمگیری دست یافت.

این نویسنده به طور مرتب در دهه ۸۰، ۹۰ و ۲۰۰۰ میلادی بیش از ده‌ها رمان از جمله «قصر ماه» (۱۹۸۹)،‌ «موسیقی شانس» (۱۹۹۰)، «کتاب توهم»‌(۲۰۰۲) و «شب پیشگویی»(۲۰۰۳) منتشر کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دعوت بانوی خوزستانی به اردوی تیم ملی فوتبال
  • دعوت ۶ سپاهانی و ۲ ذوب‌آهنی به اردوی تیم ملی فوتبال
  • روسیه ۲۹ پهپاد اوکراینی و ۵ «هامر» ساخت فرانسه را سرنگون کرد
  • بهره‌مندی هرچه بیشتر از علم و پژوهش با برجسته‌سازی معنویت، نیاز پیش‌ِ روی ما به حساب می‌آید
  • میراث «پل آستر» در سینما
  • فرماندهان آینده ارتش انقلابی در مکتب معلمان خود پرورش می‌یابند
  • پیام تبریک فرمانده کل ارتش به مناسبت روز معلم
  • واکنش فرانسه به تصمیم اسرائیل برای حمله به رفح
  • بحران ادبیات داریم
  • تصمیم فرانسه برای کمک گرفتن از چین